Spring til indhold

Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet)

Opdag den hellige Koran på dansk gennem Ellen Wulffs fremragende oversættelse, nu tilgængelig i en indbundet udgave fra november 2006. Denne omhyggeligt oversatte version af Koranen bringer den klassiske tekst tættere på danske læsere og giver en unik mulighed for at fordybe sig i islams hellige skrift.

Titel: Ellen Wulff: Koranen i ny dansk oversættelse
Format: Indbundet, 544 sider
Pris: 399 kr.
ISBN: 87-91393-95-7
Udgivelsesdato: November 2006
Udgave: 1. udgave, 1. oplag

Koranen på dansk i flere udgaver

Uanset om du søger en indbundet udgave for at tilføje til din samling, eller en mere håndterbar paperback-version, er Ellen Wulffs oversættelse et must-have. Fås også i hardback, denne oversættelse er perfekt for dem, der ønsker at udforske Koranens budskaber med friske øjne.

For dem, der søger en mere kondenseret version eller en introduktion til Koranens historie, anbefales Michael Cooks “Koranen: En meget kort introduktion.” Denne titel tilbyder en letlæst og informativ tilgang til Koranens indhold og baggrund.

Koranen online

Desuden, for dem der foretrækker digitale formater, er Koranen online en fremragende ressource. Det giver nem adgang til den hellige tekst uanset hvor du er, hvilket gør det lettere end nogensinde at fordybe sig i Koranens lærdomme.

At forstå Koranen på dansk har aldrig været mere tilgængeligt. Uanset om du er en ivrig studerende af religiøse tekster eller blot nysgerrig efter at udforske, tilbyder Ellen Wulffs oversættelse en dyb og meningsfuld oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *